Info

patoebba2

VÄLKOMNA TILL VÅR HEMSIDA + BLOGG! När Du ändå är här så passa på att lägga in sidan på Dina favoriter! E-post till oss (Gunilla) gör Du lättast under fliken "Kontakt"

I år drog vi iväg med husvagnen på planerad färdväg. Första stoppet blev i Vänersborg med en övernattning. Sen gick resan vidare till Sunne där vi låg i 4 dagar. Fin camping men regn, regn och åter regn. Men det blev ändå några besök, bl.a på Mårbacka och vackra Rottneros Park. Nästa stopp blev i Kinnekulle där vi stannade 5 dagar, vacker och mysig camping vid Vänerns strand. Otrolig vacker natur, mycket blommor och grönska. 1 av dagarna var vi på Läckö Slott och tittade, efter det gick färden till goa valpköpare i Grästorp. Dom har en hane från Vegas första kull ”Stellan” Andillas Fame and Fortune, Där bjöds vi god mat, fika och trevligt umgänge. Flickorna fick springa lösa för första gången på 1 vecka, vilken lycka. Han är en snäll och härlig kille Stellan. Sista stoppet blev Vårgårda i dagarna 5, mer om detta i nästa inlägg.

 

 

 

One Response to “Semester 2015”

  • Stellan skriver:

    Det var verkligen härligt att få träffa Er på Stellans hemmaplan. Vi fick ju en så solig och fin eftermiddag i trädgården.
    Att Stellan var överlycklig över att få busa med mamma Vega och lillasyster Hedvig gick inte att ta miste på. Gissa om han sov gott och länge efter besöket!

    Varma kramar till Er från Stellan, Monica och Carl

Leave a Reply

Vädret hos oss
Blogginlägg
januari 2018
m ti o to f l s
« Nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Några trevliga bloggar
Meta